Home > Berita > KERANI SEKOLAH AGAMA DI ROGOL,DIROMPAK,DIBUNUH DI MUAR!

KERANI SEKOLAH AGAMA DI ROGOL,DIROMPAK,DIBUNUH DI MUAR!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

KERANI SEKOLAH AGAMA DI ROGOL,DIROMPAK,DIBUNUH DI MUAR!-Kejam dan tidak berperikemanusiaan itulah perkataan yang dapat digambarkan kepada penjenayah yang terlibat dengan kes Kerani Sekolah Agama Dirompak Dirogol Dibunuh Di Muar yang berlaku petang semalam di kediaman mangsa sendiri.Untuk berita penuh admin kongsikan kepada anda laporan daripada BH Online.

guru agama dirogol

Seorang kerani Sekolah Agama Sungai Raya di Bukit Pasir, Muar ditemui mati dipercayai dibunuh di rumahnya di Sungai Terap, dekat sini, malam tadi. Mangsa yang berusia 29 tahun ditemui pasukan polis yang menerima aduan jiran mangsa yang mengesyaki sesuatu apabila mangsa yang tidak keluar rumah, kira-kira jam 7 malam tadi.

Polis yang tiba di lokasi kejadian mendapati enjin kereta dipercayai milik mangsa tidak dimatikan, manakala pintu kereta di bahagian pemandu terbuka. Difahamkan polis kemudian menemui mayat mangsa terbaring dalam keadaan separuh bogel di depan pintu bilik.

guru agama cantik dirogol

Mangsa dipercayai mati akibat dijerut dan siasatan awal mendapati barangan berharga milik mangsa termasuk dokumen pengenalan diri dan telefon bimbit juga hilang.

Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Johor, Senior Asisten Komisioner Kamarul Zaman Mamat dalam pesanan mesej ringkas berkata, mangsa dipercayai dirogol dan dibunuh.sumber

Carian ke artikel ini

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *