Home > Berita > kisah malam pertama yg panas tapi lucu

kisah malam pertama yg panas tapi lucu

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

kisah nie sebenarnya crita yg sy ambil dari satu sumber…dan pada mulanya ingatkan memang mlm pertama yg panas,tapi akhirnya lawak plak..huuhuu…tajuk daripada mula2 crita nie bukan lah macam tajuk entry yg sy sunting tapi “suatu masa di malam pertama”dan memandang kan sy terasa lucu dan lawak,keluar plak idea otak nie nak buat posts bertajuk kisah mlm pertama yg panas tapi lucu…hahaha..memang lucupun…
tapi sebelum tu…korang jgn lah plak ingat negatif pada crita nie yer..ataupun blog nie…sebab blog nie sebenarnya bukan tempat tuk posts crita-crite..hehe…tapi hanya sekadar lawak..bab orang kata kita xleh serius sangat..kena lah lawak sikit baru frendli…huhuhuh…ok lah jom layan kisah crita nie….
“Adapun Mamat adalah anak tunggal Si Ali yang mana ibunya sudah lama meninggal dunia. Adapun satu kisah, si tunang Mamat iaitu Milah juga merupakan anak tunggal yang tinggal bersama ibu, yang kematian bapa semasa beliau di dalam kandungan lagi.
Nak dijadikan cerita, mereka ingin berkahwin pada satu cuti sekolah yg mendatang.
Dipendekkan cerita, bapa Si Mamat pun menurunkan ilmu2 malam pertama kepada anaknya dan beberapa nasihat.
“Mamat…bapak dengar, bapaknya Si Milah tu meninggal kerana gara2 mak Milah ko nak tahu.” Mamat bertanya, “Kenapa Pak?”
“Bapak dengar orang kampung dok citer, xxxx maknya Milah tu ada gigi. Itu psal bapak dia mati, masa malam pertama. xxxx putus digigitnya xxxx mak Milah tu. Bapak rasa ko kena hati-hati… takut Milah pun ada gigi kat xxxx dia. Nahas ko digigit nanti. “Mamat nak buat macam mana pak?” tanya si Mamat.
“Bapak rasa masa dlm bilik, di malam pertama nanti, ko padamkan lampu cepat2. Lepas tu masa nak masukkan xxxx dalam xxxx Si Milah tu ko hulurkan lutut engko…ko test dulu. Kalau betul xxxx Milah ada gigi, selamat ler xxxx ko..lutut engko ajer kena gigit kan.” Mamat pun setujulah dgn cadangan bapaknya.
Berbalik pula Si Milah…ibunya juga menurunkan beberapa petua dan nasihat utk malam pertama spt juga bapa si Mamat.
“Milah…mak dengar, maknya Si Mamat tu meninggal kerana gara2 bapak dia ko nak tahu.” Milah pula bertanya, “Kenapa mak?”
“Mak dengar orang kampung dok citer, xxxx bapaknya Mamat tu besar giler. Kepala xxxx pun dah sebesar kepala lutut. Itu psal mak dia mati, tiap2 hari kena xxxx. Koyak rabak xxxx maknya Mamat tu. Mak rasa ko kena hati-hati…takut xxxx Mamat pun besar macam bapak dia, kepala xxxx pun dah sebesar kepala lutut. Habis ler xxxx ko Milah.
“Milah nak buat macam mana mak?” tanya si Milah.
“Mak rasa masa dlm bilik, di malam pertama nanti, bila Mamat dah padamkan lampu dan masa dia nak masuk xxxx dia dalam xxxx ko, Milah hulurkan mulut Milah… Milah test dulu. Kalau xxxx Mamat besar macam bapak dia selamat ler xxxx ko..”
Minah pun ingatlah dgn cadangan maknya.
DI MALAM PERTAMA
Apabila dipadamkan lampu, masing2 Si Mamat dan Milah pun bertindak spt cadangan bapa dan ibu masingnya. Dah siap romen.. romen.. jilat.. raba..
Di dalam gelap Mamat pun menghalakan kepala lutut dia kepada Milah dan Milah pula menghalakan mulutnya kepada Mamat tanpa menyedari tindakan pasangannya. Maka …….bertemulah kepala lutut dengan mulut yang dipenuhi gigi. Mamat terkejut…apabila kepala lututnya digigit mulutnya milah yang disangkakan xxxx tadi. Milah juga terkejut…apabila disangkanya kepala xxxx si Mamat sebesar lutut. Kerana terkejut dan takut…mamat terus terjun daripada tingkap rumah dan balik ke rumah bapanya…dan milah pula terus menjerit…
Di rumah Si Mamat… mamat terus bercerita kepada bapanya yang Si Milah isterinya memiliki xxxx bergigi yang disangkanya. Bapa Si Mamat tergamam dan agak terkejut.
“Mamat…esok pagi bapak nak tengok betul ker Si Milah xxxxnya ada gigi.”
“Kita pergi rumah dia…kita tengok live” Mamat pun bersetuju.
Semasa Mamat dan bapanya ke rumah Si Milah, Milah sedang mandi bogel di bilik air rumahnya. (Bilik air berperigi diluar rumah yang ditutupi zink..rumah kampung)
Mamat pun memanggil Milah…bersama bapanya di sisi.
“Milah…milah…abang nak jumpa engko. Apabila ketahuan Milah sedang mandi.. Mamat pun menendang pintu bilik air tersebut.
Milah yang berbogel semasa itu merasa malu kerana bapa mertuanya dapat melihatnya tubuh bogelnya… mencari2 benda utk menutup tubuhnya. Tapi malang, tiada apa yang ada melainkan serumpun kangkung yang tumbuh di tepi perigi.
Di ambilnya kangkung itu lalu ditutupkan ke bahagian xxxxnya… iaitu bahagian yang kecil yang mampu ditutupi.
Mamat terkejut bukan kepalang…lalu berkata.
MILAHhhhhhh……… abang ingat xxxx ko ada gigi.. rupanya siap boleh makan kangkung yer Milah..???”
hahaha….begitulah kisah malam pertama yg panas tapi lucu….jom..gelak..ahak..ahak..ahak…

Carian ke artikel ini

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

2 comments

  1. bengong ! h a h a πŸ˜€

  2. hehe…..bengong..bangang lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *