Home > Berita > KrafAina’S 2nd GiveAway

KrafAina’S 2nd GiveAway

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

selemat berbuka puasa kepada semua,harap korang berbuka dengan bermacam hidangan yer..hehe…ok aku join giveaway ini kerana aku telah di tag oleh seorang awek–ni blog beliau–,jadi aku pun tunaikan tanggungjawab sebagai calon giveaway c krafaina’s ini..hehe..
dengar kata giveaway ini akan tamat pada pukul 11 mlm ni,jadi entry sepantas kilat ini pun terbina..hahaha..ok mengikut daripada isi blog tukang anjur ini,blog beliau adalah sebuah blog tempat untuk membeli belah atau lkata lainnya blog shoping,dengan bermacam jualan kraf hasil dari titik peluh beliau sendiri,so disitu kita sudah tahu buat apa komitednya beliau ini…
ok untuk join hanya klik  DI SINI
dan syarat-syaratnya pulak memang sungguh mudah,manakala hadiahnya pulak memang berbaloi..hehe…untuk syrat-syarat korang boleh masuk terus ke link blog beliau dan di sana nanti akan korang tahu..
aku tag beberapa orang member
http://tulusdarihati.com/

#kalau tak sempat nak join tak ape tapi tolong lah pegi jenguk2 blog beliau yer..hehe…jenguk-berjenguk itu satu amalan yang baik..haha….

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

3 comments

  1. Salam Jo…

    Wah!~ Join giveaway ye… Moga bertuah… 🙂

  2. gudluck ye.. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *