Home > Berita > kristina cempeka heroin malaysia terbaru

kristina cempeka heroin malaysia terbaru

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

kristina cempeka heroin untuk filem Sentuhan isabella arahan osman ali,dan cempeka juga digelarkan heroin filem malaysia terbaru selepas diana danielle seterusnya mengetepikan diana juga..hehe..hebat tak?..baru je jadi artis dah pandai naik kepala pulak..haha..tapi dia ni naik kepala bukan kerana apa tapi kerana bakatnya yang begitu menyerlah sekali

DIANA DANIELLE

amacam ada cantik tak awek ni?!!..hehe…owh..biodata sekali aku selitkan,jom tengok!..

biodata:

Nama: Cristina Suzanne Stockstill

Panggilan: Cristina

Tarikh Lahir: 22 Januari 1985

Usia: 26 tahun

Keturunan: Melayu/Jerman

Agama: Islam

Drama: Kasih Najihah (TV9), Dia Bukan Maryam (TV9), Cermin Pada Bulan (TV3)

Filem Bebas: Kil (2011) dan My Indie Rock Darling (2006)

Biography

Model, Actress, Host, and loves to sing in the shower.

Personal Interests

Interests: Hiking, Photography, Camping, Eating, and a nice cup of tea.

Music: Coldplay, A Fine Frenzy, Camera Obscura, Ruth Sahanaya, Julie London, Sheila Majid, Acker Bilk, Cesária Évora, Broken Social Scene, Al Green, etc.

#sebenarnya apa yang aku sukakan dengan c cempeka ni,mata dia tu..hehe..cuba korang jenguk mata dia ni,,haha,,tertarik tak?..fuhh..kalo lah!!!..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

5 comments

  1. kiut dan miutnyeeeeeeeeeeeeeee..hehe

  2. kb lagi kiuttt…hahhaha 😛

  3. Serius mmg kiut… 😛

  4. mata bulat..cantikkkk..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *