Home > Berita > LIVE STREAMING MALAYSIA VS INDONESIA SEPARUH AKHIR SUKAN SEA 2013

LIVE STREAMING MALAYSIA VS INDONESIA SEPARUH AKHIR SUKAN SEA 2013

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

LIVE STREAMING MALAYSIA VS INDONESIA SEPARUH AKHIR SUKAN SEA 2013,SIARAN LANGSUNG MALAYSIA VS INDONESIA 19 DESEMBER 2013,LIEV MALAYSIA VS INDONESIA SEPARUH AKHIR BOLA SEPAK SUKAN SEA 2013

Akhirnya penantian selama dua tahun selepas kalah pada sukan sea 2011,kini indonesia bakal membalas kekalahannya dimana hari ini bertemu dengan team harimau muda.dapatkah indonesia menundukkan harimau muda kali ini?..sama-sama kita saksikan perlawanan ini.

malaysia-vs-indonesia-sukan-sea-2013

Perlawanan separuh akhis bola sepak sukan sea 2013 malaysia vs indonesia ini akan berlangsung pada jam 5.30 petang 19 desember 2013 ini di sukan sea myanmar 2013.

Siaran langsung malaysia vs indonesia separuh akhir sukan sea 2013 akan disiarkan di astro arena 801 dan manakalah live streaming pula boleh anda saksikan melalui link yang telah admin sediakan di bawah ini.hanya klik link dan tonton perlawanan tersebut.

Jika malaysia dapat menewaskan indonesia maka malaysia akan layak ke perlawanan akhir menentang pasukan singapura ataupun thailand.dan begitulah disebaliknya jika indonesia yang menang.jadi sama-samalah kita memberikan sokongan padu serta doa buat pasukan kita kerana hanya itu sahaja yang dapat kita berikan.harapan team malaysia akan menang nanti.. 🙂

TONTON LIVE MALAYSIA VS INDONESIA SUKAN SEA 2013

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *