Home > Berita > maksud bulan kelahiran lelaki

maksud bulan kelahiran lelaki

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

hi..semua..berikut adlah maksud atau pengertian bagi bulan kelahiran lelaki.mugkin ada di antara kamu yg punya sifat,perangai dan sbgnya yg sepeti di bawah ini kan?ok tnpa buag masa jom ketauhi sikap sebenar kamu.baca jgn tak baca
  
january-lelaki kelahiran januari mudah sangat jatuh cinta dan tidak mudah untuk melupakan cinta walaupun di khianati,lelaki ini termasuk dalam golongan yg romentik,tetapi amat sulit untuk mengungkapkan perasan cintanya,
kerna mereka ini sangat pemalu dan kuat cemburu,kecemburuan yg kuat ini lah yg akan membuatkan cinta nya berakhir

febuary-lelaki kelahiran febuari selaunya mempunyai pemikiran yg abstrak,cergas,sentimantel,terlalu sensitif dan mood berubah ubah,kengkadang merendah diri,pemalu,sederhana dan mudah sakit hati,tetapi lelaki jenis ini mempunyai keberanian yg tinggi dan keras kepala,mereka juga tidak akan suka perkara yg di anggapnya tidak penting,selain itu mereka juga mempunyai tekad yg kuat,cenderung,fokus apabila memiliki keinginan atau impian dan dan berusaha mendapatkannya walau apa cara sekali pun

march-lelaki jenis ini mempunyai aura yg menarik yg boleh membuatkan awek tertarik dan berfikir,tapi mempunyai sifat pemalu pencemburu dan sangat bergantung pada pasangan,dan kemahuan yg tak ternilai serta punya sikap yg ingin menuntut   (nota:lah macam sy betul je nie..kan sy lahir di bulan tiga??pe yg tercatit semua ade pada sy..heheh…)

april-terlalu sulit untuk sesiapa sahaja yg membuka,menenag,memujuk pintu hatinya di saat terluka atau disakiti,mereka berpandangan bahawa lebih baik memendam perasaan daripada menerima penolakan,mereka juga terlalu jauh dari lelaki di bulan januari iaitu romentik,tetapi lelaki jenis ini sangat setia pada pasangannya.
may-biasanya mereka ini sangat mengahargai keikhlasan,kejujuran,lebih dari apapun,lelaki ini juga mudah sangat jatuh cinta,apatah lagi jika pasangannya mengetauhi yg dirinya senang berkhyal,mereka juga mempuyai tindakbalas kata yang menyenangkan,tapi sewaktu bersama pasangan mereka suka mengatur terlebih dahulu

june-lelaki jenis ini terlalu pemilih dan seorang yg brand minded,kerna mereka mempunyai selera yg amat tinggi,emosinya mudah melodak sehingga melakukan aksi berdiam diri dan moodnya juga muda berubah
kebaikan hatinya boleh dipegaruhi oleh sesuatu hal yg dianggapnya cukup meyakinkan.meski pun terlalu banyak idea tapi keraguan selalu bermain dfikirannya

july-biasanya mereka ini sangat senang apabila berada berdampingan dengan kekasih,mereka selalu mengatakan yg seikhlas ikhlasnya,sensitif tapi mudah untuk memaafkan seseorang,mudah terpancing oleh sesuatu perkara yg berkaitan dengan perasaannya,tetapi lelaki jenis ini adalah pendengar yg setia dan patuh

august-lelaki jenis august adalh senang dipimpin,dan selalu menonjol didepan teman2,mereka ini mempunyai sifat penuh kasih dan sayang(penyayang)lelaki jenis ini memiliki tipe romentik,pintar memperlakukan wanita hingga menjadi lebih cenderung untuk berbual,perasaannya sangat halus dan sesitif,perkara yg paling menonjolkan adalah mereka senang sekali berkelu kesah dengan orang lain,tanpa pertanyaan
september-pandai memujuk,berkompromi,bersikap tegas,pendiam tetapi pintar berkata-kata,mereka jarang sangat menonjolkan emosinya sehingga lebih peka menyembunyikan perasaannya,mereka ini juga mempunyai pemikiran yg kuat dan tergolong orang yg pemikir,sehingga kesalahan sekecil mana pun tetap di ingatannya,mereka juga amat pemilih,tidak semberangan memilih pasangan dan megeritik,menyukai olahraga,berkemah dan bersantai

october-mereka ini mempunyai sifat komunikasi yg baik,senang untuk berbincang kerana mereka mempunyai pertuturan bahasa yg halus dan displin,tidak suka berbelit belit,tidak pandai berbohong,menipu dan kurang berpura pura,memiliki sesuatu yg buruk,egois,mudah terpengaruh dengan pendapat peribadi dan cederung masa bodoh dengan pendapat orang lain,cepat membuat keputusan dan ia salah satu kelebihannya,mereka ini mempunyai bakat untuk menajadi peramal,sebab mempunyai insting yg sangat kuat

november-selalunya mereka ini mempunyai pemikiran yg jauh ke depan,unik dan cerdas,memiliki idea idea yg luar biasa,pemikirannya sangat tajam dengan sikap ingin tahu,pendirian dirinya kuat dan pendendam,
jarang sekali marah kecuali terpaksa,mempunyai perasan cinta yg amat dalam dan sabar,antara ciri yg menonjol dirinya adalah bertubuh kuat dan selalu bersemangat

dicember-lelaki kelahiran ini mempunyai sifat yg setia,murah hati,kurang sabar dan terburu buru,mudah jatuh cinta dan tergesa gesa dalam perhubungan,memiliki ketergantungan pada pasangan ,mudah marah tapi juga suka bergurau,pada asalnya ia memiliki sense of humor yg baik,
peribadi yg menyenangkan,suka bersosialisasi dan tidak suka berada di dalam situasi terkonkong,betul x?perhatikan gerak gerik mereka

sekian pengertian kelahiran lelaki dari saya,,,hehehe,,cam pengarang jer,,,untuk pompuan tunggu jer.

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *