Home > Berita > NAJWA LATIF MEMAKAI BAJU HITAM HINGGA TERLIHAT TOOTNYA!

NAJWA LATIF MEMAKAI BAJU HITAM HINGGA TERLIHAT TOOTNYA!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Najwa Latif yang SEKSINAJWA LATIF MEMAKAI BAJU HITAM HINGGA TERLIHAT TOOTNYA! | Penampilan penyanyi lagu kosong, Najwa Latif memang dianggap paling sopan berbanding mana-mana artis tempatan lain. Dalam manapun persembahan yang dipertunjukkan oleh beliau, imej bertudung dan pakaian gaun yang dikenakan tidak pernah ditinggalkan hinggakan ada di antara artis lain yang mencemburuinya. Bagaimanapun, ada satu gambar Najwa Latif yang menampakkan asetnya telah dimuatnaik dalam internet, mungkin tidak disedarinya. Inilah gambar itu.sumber-http://plbgaimacam.blogspot.com

GAMBAR BUAH DADA NAJWA LATIF

Carian ke artikel ini

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

7 comments

  1. delete this post!
    tak elok sebarkan aib orang…
    nanti Allah tak tutup aib kita…
    kesianlah kat dia..

  2. ye setuju… please delete this post.

  3. x dernyer..gambar tuh diperbesarkan tootnya dengan menggunakan photoshop dalam Filter punya application..

  4. besarRRRRR punya!
    pikir2 balik cam tak betul je. aset dia besar tu ke? ape tu C ke D? dia punye rasenye a kot.

  5. knape halnya..kan dye dah tutup lain hal nya y tak tutup tak lak korg sibok..neh pokus2 lak..ishhhh ade2 je human neh..sush kang minta kemaap dr sesorg

  6. saya x layak nk ckap yg awak menambahkn dosa buat cerita yg x benar nie..tp apa yg pasti, awak akan dihakimi di akhirat..

  7. beringatla..jgn hanya sebab ko nk famous ko buat jualan murah dgn mendagangkan isu2 yg entah apa2 dan mengaibkn org..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *