Home > Berita > NGERI! LELAKI DIBAKAR HIDUP-HIDUP KERANA MEROGOL (5 GAMBAR)

NGERI! LELAKI DIBAKAR HIDUP-HIDUP KERANA MEROGOL (5 GAMBAR)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

NGERI! LELAKI DIBAKAR HIDUP-HIDUP KERANA MEROGOL (5 GAMBAR)-Ini lah akibatnya bila seseorang itu pendek akal erti kata lain ada akal tapi tak guna.hanya kerana nafsu,nyawa melayang!.tapi di malaysia hukuman untuk perogol hanya penjara 20 tahun dan sebatan.untung lah hanya 20 tahun penjara.jika di bakar hidup-hidup seperti nasib lelaki ini berbaloi ke hanya merogol nyawa tergadai?.memang tidak!.
gambar gadis dirogol3
Menurut sumber,lelaki ini telah merogol seorang gadis cantik lagi gebuh dan kerana nafsu lelaki ini tidak tertahan terus terkam dan rogol gadis tersebut.tapi mungkin disebabkan gadis ini juga yang mengenakan pakaian yang kurang enak dipandang (bukan enak,tapi terlalu enak kot!..haha) menyebabkan lelaki ini bertindak mengikut hawa nafsu setannya.

Sebenarnya video lelaki ini di bakar hidup-hidup ada,tetapi disebabkan terlalu ngeri,admin tak sampai hati nak letak kat sini.so kalau anda nak tonton,cari lah sendiri ye.. :).di bawah ini hanya gambar-gambar yang sempat disnapkan melalui video tersebut.apa-apa pun berfikir lah sebelum bertindak,kan sudah besar panjang lagi gemuk!..pakai lah hotak tu baik-baik ye.. 🙂

gambar gadis dirogol2gambar gadis dirogolgambar gadis dirogol5gambar gadis dirogol4

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *