Home > Berita > PANAS! JURURAWAT CANTIK DI ROGOL DALAM BAS BERGERAK

PANAS! JURURAWAT CANTIK DI ROGOL DALAM BAS BERGERAK

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

PANAS! JURURAWAT CANTIK DI ROGOL DALAM BAS BERGERAK-Seorang remaja 19 tahun dirogol di dalam sebuah bas yang sedang bergerak di wilayah Karnakata, India. Remaja yang juga merupakan seorang jururawat menaiki bas berkenaan untuk ke hospital tempat dia bekerja ketika dia diserang dan dirogol. Jurucakap polis Bangalore Rural, B Ramesh berkata, mangsa hanya berada berseorangan ketika kejadian yang berlaku jam 7.30 pagi Jumaat lalu.

“Pemandu bas tersebut menukar laluan perjalanan dan kemudian menyuruh pencuci bas berkenaan untuk memandu sebelum bertindak menerkam,meleraikan baju dan pakaian dalam kemudian merogol gadis tersebut berkali-kali,’ katanya dipetik BBC.

gadis india bogel

Mangsa kemudian memberitahu kejadian itu kepada salah seorang doktor tempat dia bekerja dan kemudian melaporkan kejadian itu kepada pihak berkuasa. Pemandu serta pencuci bas kini ditahan.

Isu serangan seksual telah menjadi agenda utama di India sejak seorang pelajar berusia 23 tahun dirogol dan dibunuh di dalam bas di New Delhi pada Disember 2012.sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *