Home > Berita > PANAS! LINDA ONN MELUAHKAN PERASAAN DI TWITTER

PANAS! LINDA ONN MELUAHKAN PERASAAN DI TWITTER

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

PANAS! LINDA ONN MELUAHKAN PERASAAN DI TWITTER-Bagi mereka yang baru kehilangan insan tersayang, pastinya Ramadhan kali ini membawakan seribu satu makna yang sungguh berbeza berbanding tahun-tahun sebelumnya.

Perkara tersebut turut dirasai oleh pengacara dan penyampai radio terkenal, Linda Onn.

Menerusi status di laman Twitter milik Linda, penyampai radio ini telah melahirkan rasa rindunya terhadap arwah bapa tercinta, Onn Chik dan dalam pada itu dia turut akui tidak tahu bagaimana untuk menghadapi bulan yang mulia ini tanpa bapa tersayang.
GAMBAR BOGEL LINDA ONN
Taktau mcmana perasaannya.Taktau mcmana nak menghadapinya.Ini kali pertama Ramadhan tanpa ayah.Ya Allah,rindunya ku pada ayah. Salam Ramadhan.
LINDA ONN BOGEL
Bagaimanapun, Linda tidak keseorangan. Melalui respon peminat di laman sosialnya itu, ramai antara mereka telah memberikan kata-kata semangat buat Linda dan berharap agar penyampai radio tersebut tetap bersyukur kerana masih mempunyai seorang ibu di sisi.
GAMBAR BOGEL TERBARU LINDA ONN
Untuk makluman, bapa Linda Onn telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada 17 Februari lalu di Hospital Ampang, pada jam 2.30 pagi. Allahyarham difahamkan meninggal akibat serangan jantung.sumber-http://www.ohbulan.com/

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *