Home > Berita > PANAS! LUNA MAYA MENGAKU JATUH CINTA DENGAN AARON AZIZ?

PANAS! LUNA MAYA MENGAKU JATUH CINTA DENGAN AARON AZIZ?

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

aaron aziz terkiniPANAS! LUNA MAYA MENGAKU JATUH CINTA DENGAN AARON AZIZ?-Wah, nampaknya ramai yang tergoda dengan aktor Aaron Aziz kita ni. Yela, boleh dikatakan beliau antara aktor yang memiliki pakej lengkap sebagai lelaki idaman. Sudah tentu ramai peminat wanita ‘mendambakan’ beliau. Selain dari peminat biasa, Aaron sebenarnya ada ramai peminat dikalangan selebriti. Salah seorang dari mereka adalah selebriti Indonesia, Luna Maya yang meluahkan ‘jatuh cinta’ pada Aaron Aziz.

Namun jangan salah faham, Luna Maya jatuh cinta pada lakonan Aaron Aziz sahaja. Luna Maya memuji lakonan Aaron dan tidak menafikan dia hanya mengenali Aaron sahaja. Selain itu, Luna Maya juga tidak mengetahui bahawa Aaron Aziz sudah berkahwin.

foto luna maya bogel

“Dalam ramai-ramai aktor di Malaysia, saya paling minat pada Aaron Aziz. Saya mengaku jatuh cinta pada lakonannya, dia pelakon aksi yang hebat. Saya melihat lakonan Aaron di YouTube, ternyata dia seorang hero Malaysia yang hebat! Lengkap dengan pakejnya. Aktor lain dari Malaysia juga saya kenal, tapi tidak tahu nama mereka,” itu pengakuan Luna Maya dipetik dari portal Murai.
foto luna maya bogel2
“Oh..Aaron itu sudah beristeri ya? Aduh…sayang sekali! Jangan salah tafsir ya…saya meminati Aaron kerana berpendapat dia seorang aktor yang hebat,” katanya sambil ketawa apabila diusik bahawa isteri Aaron, Diyana Halik pasti cemburu apabila mengetahui tentang perkara ini.

Tambah Luna lagi, dia ada mendapat tawaran untuk berlakon di Malaysia dan tidak menolak jika digandingkan dengan Aaron Aziz dan menganggap ia satu penghormatan yang besar buatnya.sumber-http://www.ammboi.com

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *