Home > Berita > PANAS! NORA DANISH TERIMA UGUTAN ROGOL

PANAS! NORA DANISH TERIMA UGUTAN ROGOL

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

PANAS! NORA DANISH TERIMA UGUTAN ROGOL-Oleh kerana penampilan nora danish yang semakin mengiurkan,seorang pengikutnya di laman sosial telah memberi komen berbaur lucah apabila mengajak rakan-rakan yang lain merogol nora danish secara beramai-ramai.

Nora danish telanjang

Nora atau nama sebenarnya nora mohd danish hanif yan sekarang berusia 32 tahun telah mendapat ugutan rogol sehari selepas nora mengupload gambarnya di laman sosial menaiki motosikal bersama kekasihnya.

“Rogol jer @noradanish ni ramai-ramai, baru best,” kata @muhd_akmal95 berulang kali pada gambar nora danish itu.

Gambar yang dimuat naik oleh nora danish yang sedang membonceng motosikal kekasihnya nedim nazri telha mendapat berbagai komen positif.

Bagaimana pun komen pengikut nora itu telah menaikan kemarahan kebanykan pengikut nora danish dengan menyifatkan komen lelaki itu tidak senonoh dan berbaur lucah.

Ramai peminat nora danish yang menggalakkan nora danish supaya membuat laporan polis namun sehingga kini tiada tindakan yang di ambil oleh nora danish itu sendiri..?

nora danish dirogol

Apakah dia suka bila dirogol beramai-ramai?..atau sengaja membiarkan komen seperti itu muncul di laman sosialnya dengan tidak memperdulikannya?.

Apa pun terpulang pada nora danish itu sendiri. 🙂

nora-danish bogel

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *