Home > Berita > PANAS! VIDEO PEGAWAI DBKL DIPUKUL PESERTA BLACK 505

PANAS! VIDEO PEGAWAI DBKL DIPUKUL PESERTA BLACK 505

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

PANAS! VIDEO PEGAWAI DBKL DIPUKUL PESERTA BLACK 505,TERKINI BLACK 505,SEMASA BLACK 505,BERITA TERKINI PESERTA BLACK 505,BERITA SEMASA KUMPULAN BLACK 505,PUNCA BLACK 505,LOKASI BLACK 505,GAMBAR BLACK 505,GAMBAR PERHIMPINAN BLACK 505,VIDEO BLACK 505 BELASA POLIS,VIDEO BLACK 505 BELASAH DBKL,VIDEO BLACK 505 HENTAM POLIS,VIDEO BLACK 505 HENTAM DBKL,BLACK 505 VS POLIS,BLACK 505 VS ASKAR,GAMBAR TERKINI BLACK 505,FOTO PERHIMPUNAN BLACK 505,FOTO TERKINI BLACK 505

-Kira-kira pada pukul 4.45 petang tadi di Padang Merbok – Dua orang pegawai penguatkuasa DBKL tiba ke kawasan khemah yang didirikan dan meminta para peserta untuk merobohkan struktur tersebut.
GAMBAR DBKL KENA BELASAH BLACK 505
Seramai 20 orang peserta yang tidak berpuas hati dengan amaran itu kemudiannya mengerumuni dan mengasak pegawai tersebut.

Salah seorang daripada pegawai tersebut kemudiannya beredar dari kawasan tersebut. Namun rakannya membalas asakan para peserta dan menolak salah seorang dari anggota kumpulan terbabit sehingga individu tersebut terjatuh.

Susulan itu, pegawai terbabit terpaksa diiring oleh sekumpulan kira-kira 10 orang pegawai DBKL lain serta unit amal PAS sehingga ke satu van milik DBKL.

Van tersebut kemudiannya dikerumun oleh sekumpulan 50 orang lagi peserta himpunan yang kelihatan marah dengan tindakan pegawai tersebut sebelum itu.

Pegawai tersebut kemudiannya dibawa meninggalkan kawasan itu dengan satu kenderaan lain, dengan iringan polis..

Nak kata parah kena pukul tu.. rasanya tak lah, sebab nampak kena lepuk sikit saja tu.. tapi oleh kerana ianya dilakukan oleh Penyokong Pakatan Rakyat maka…
GAMBAR PEGAWAI DBKL DI PUKUL BLACK 505
KUALA LUMPUR 22 Jun – Polis memburu kumpulan penyokong yang terlibat memukul dua anggota penguatkuasa Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dalam perhimpunan haram di Padang Merbok di sini hari ini.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah, Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah berkata, mereka dikehendaki bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan.SUMBER-http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2013/06/video-pegawai-dbkl-dipukul-penyokong-pr.html

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

One comment

  1. haha,..pulak dah.. sape suruh belai singe tu..haa ,entah sape yg belai kite pun x tahu..nasib la ko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *