Home > Berita > PAYMENT DARI GENIEE.JP

PAYMENT DARI GENIEE.JP

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

PAYMENT DARI GENIEE.JP,EARNING DARI GENIEE,PEMBAYARAN DARI GENIEE,BUAT DUIT DENGAN GENIEE,MAKE MONEY WITH GENIEE.JP,PAYMENT FROM GENIEE,BUKTI PEMBAYARAN DARI GENIEE,CARA BUAT DUIT DENGAN BLOG,CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN BLOG,TIPS BUAT DUIT DENGAN BLOG,EARNING BLOG.

Salam kepada semua rakan blogger.hari ini admin nak kongsikan satu lagi platform pengiklanan untuk blog iaitu geniee.jp.admin baru sebulan menggunakannya namun habuan yang admin dapat agak memuaskan.

Amin bukan nak temberang atau sekadar nak menunjuk-nunjuk tapi ini adalah sebagai pemberi/pembakar semangat anda semua untuk terus berusaha dan sentiasa tabah dalam berblogging agar tidak sia-sia sebaliknya akan mendapat hikmahnya nanti.

Sebenarnya bukan mudah nak berblogging ini tapi jika anda betul-betul berusaha dan rajin pasti akan berjaya seperti admin walaupun pulangannya tidak lah selumayan sepertimana pendapatan para otai diluar sana.admin percaya pasti ada saja otai diluar sana yang akan ketawa-ketawakan pendapatan admin ini..alahh..biasalah.. bak kata orang..macam tu pun nak di kasih tayang-tayangkan!!..hhmmmm.. tak apa biarkan mereka..tapi sebaiknya hajatkan hati kita sendiri supaya terus berusaha dan terus..jangan main-main..buat betul-betul.sebab duit yang admin terima ini pun bukan duit main-main..ini duit betul-betul ok!.. 🙂

Ok tak nak cakap banyak-banyak.anda lihat screnshoot payment yang admin terima dari geniee.jp untuk bulan mac 2014 di bawah ini.mereka buat bayaran melalui paypal.jadi nak withdraw ke akaun bank malaysia memakan masa 3 hari baru duit tersebut boleh di makan!.. 🙂

payment-dari-geniee

Jadi kepada anda yang masih merunggut atau yang ingin mencuba pengiklanan dari geniee ini.anda boleh daftar melalui link pendaftaran mereka disini: https://s.geniee.jp/ssp/v2/en/signup

Isi kesemua deteil yang diminta dan pada bahagian akhir sekali di “NOTES” anda masukkan 1404 dan klik confirm.jika ada apa-apa yang anda tidak faham,sila bertanya atau terus contact admin di facebook.

Untuk info.geniee.jp adalah berasal dari jepun namun mereka mempunyai office di vietnam dan juga di singapura dan dengar kata  mereka akan membuka office di kuala lumpur tidak lama lagi.

Menganai pengiraan earning pula.geniee akan membayar hanya melalui CPM sahaja..maksudnya Cost Per Million.jadi jika anda mendapat rate cpm sebanyak usd0.20 maka jika anda mendapat 1000 page view anda akan dibayar sebanyak usd0.20.jadi bayangkan jika blog anda mendapat 10,000 pageview sehari??..hehe.. dan itu baru kiraan standard.. sebab ecpm rate ini selalunya sentiasa berubah-ubah mengikut click ratio.. jika click ratio anda tinggi maka ecpm rate juga akan meninggat.ada faham?.. 🙂

Ok setakat itu sahaja untuk review geniee.jp ini harap-harap bulan depan akan terima payment lebih lagi..hahaha.. 😛

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

One comment

  1. sudah daftar geniee, tinggal menunggu kode iklan
    terima kasih atas sharingnya ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *