Home > Berita > PELIK! IKAN BERKEPALA BABI?

PELIK! IKAN BERKEPALA BABI?

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

PELIK! IKAN BERKEPALA BABI?-Ok ini kali lah first time terlihat ikan berkepala bai iaitu ikan babi.hehe..rasanya kroang pun tergempak bila melihat gambar ini kan?.sebenarnya saya sendiri pun tidak tahu apakah gambar ini sahih ke tidak atau memang gambar ikan yang betul.
Ikan Babi
Gambar ni saya dapati dari salah satu blog iaitu (http://akuanakpahang.blogspot.com/) menurut tuan blog itu,gambar ikan tersebut juga dia dapati dari facebook dan kesaihannya juga masih belum dapat dipatikan.jadi,kepada anda-anda semua yang pernah atau tahu menganai ikan babi ini sila lah komen dan terangkan ye.. 🙂

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

2 comments

  1. macam photoshop je…tapi sekarang memang ada banyak benda pelik je kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *