Home > Berita > perkahwinan mewah Anak bos F1

perkahwinan mewah Anak bos F1

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

LONDON – Life Petra Ecclestone, 23, yang merupakan kereta bos perlumbaan Formula satu (F1), Bernie Ecclestone telah bertemu dengan kekayaan, kemewahan, dan dia sangat mudah untuk mendapatkan semua barang-barang, akhbar berkata pada hari Selasa.

Oleh itu, ia tidak menghairankan bahawa perkahwinan mewah Bernie akan kelihatan seperti mana-mana gaya hidup keluarga. Petra akan berkahwin dengan tunangnya yang merupakan seorang usahawan dari James Stunt Itali minggu depan.

Bernie percaya untuk membelanjakan £ 1.3 juta (RM6.4 juta) untuk meraikan perkahwinan yang dikehendaki oleh Petra.

Menurut Mirror Harian, perkahwinan mewah akan diadakan di Istana Odescalchi Rom yang digunakan untuk menjadi selebriti Tom Cruise dan Katie Holmes berkahwin.

Penyanyi terkenal, Eric Clapton yang merupakan teman rapat Bernie percaya untuk menerima bayaran £ 240,000 (RM1.1 juta) untuk membuat prestasi nyanyian pertama dengan seberapa segera sebagai tarian bakal pengantin perempuan dan pengantin lelaki sebagai suami dan isteri.

Black Eyed Peas dijadualkan untuk menghiburkan tetamu di kaunter penyambut tetamu dan mereka dibayar sebanyak £ 750,000 (RM3.7 juta).

Itali sewa istana pada abad ke-15 yang berharga £ 310,000 (RM1.5 juta), termasuk penginapan dan penyajian tetamu dan £ 40,000 (RM197, 358) telah dibelanjakan untuk bunga api sekiranya berlaku pada lewat malam. sumber kosmo

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *