Home > Berita > PUNCA SEBENAR KES BULI PELAJAR DI SMK TUN HUSSIEN ONN

PUNCA SEBENAR KES BULI PELAJAR DI SMK TUN HUSSIEN ONN

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

PUNCA SEBENAR KES BULI PELAJAR DI SMK TUN HUSSIEN ONN-Baru-baru ini tergempar satu kes menganai satu geng pelajar telah membuli ketua kelas dengan teruk dan merakam perbuatan mereka itu menggunakan handphone.dalam kejadian tersebut ketua kelas pelajar itu telah di belasah oleh sekumpulan pelajar yang mengaku diri sebagai samseng dan ganster.

Sebab mereka membuli dan membelasah ketua kelas mereka adalah kerana ketua kelas tersebut membuat repot kepada guru bahawa palajar-pelajar tersebut telah membawa handphone kesekolah.oleh kerana itu mereka telah berang dan membelasah ketua kelas tersebut.

Memang ganas-ganas pelajar sekarang ini.adakah ini salah guru atau ibubapa yang kurang memberikan didikan atau perhatian kepada anak masing-masing?.pandai-pandai lah anda menilai sendiri sejauh manakah ibubapa mendidik anak-anak sebab diketika ini,guru-guru atau cigku-cikgu tidak lagi dibenarkan merotan atau mendenda pelajar so rasanya dari itu pelajar mula naik tembelang bila terlalu dimanja oleh para guru di sekolah.

Perkara ini sepatutnya tidak akan berlaku jika ibubapa telah mendidik anak masing-masing dengan betul dan mengambil perhatian sepenuhnya.

Apa-apa pun semoga pelajar-pelajar ini akan di ambil tindakan yang sewajarnya bagi mengelakkan berlakunya perkara sedemikian kelak.dan jgua boleh menyedarkan para pelajar supaya perbuatan seperti ini tidak akan membawa hasil malah akan membawa padah pada diri sendiri.

Lihat video pelajar buli ketua kelas di smk tun hussien onn di bawah ini…

By JR.

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

3 comments

  1. terlalu dimanja guru?guru jgk ke slh apabila mereka xblh rotan murid2?tlg btulkan ayat anda wahai admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *