Home > Berita > SAYA MEMANG SEKSI! 14 GAMBAR

SAYA MEMANG SEKSI! 14 GAMBAR

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

SAYA MEMANG SEKSI! 14 GAMBAR-Kuala Lumpur: “Sumpah saya bukan jenis liar macam itu. Tak mesti seksi, saya liar di luar. Jangan cakap macam itu,” jelas pelakon Syatilla Melvin berhubung gelaran peminat melabelnya gadis liar dan tidak bermaruah kerana berpenampilan seksi.
Syatilla Melvin bogel
Syatilla atau nama sebenar Siti Nur Syatilla Amirol Melvin, 23, yang selama ini berdiam diri akhirnya tampil mengeluarkan kenyataan dan kekecewaannya mengenai kecaman peminat yang melampau itu.

Ketika dihubungi semalam, Syatilla berkata, penampilan itu bukan cerminan sebenar keperibadiannya sehingga dihina dengan gelaran sedemikian.

“Saya tak seksi mana pun di luar. Orang tengok saya seksi hanya dalam televisyen mengikut kehendak cerita. Kebetulan saya banyak memainkan watak berimej seksi jadi atas dasar itu orang mengkritik.

“Saya akui ada beberapa pakaian yang seksi di rumah. Saya memang pernah seksi sebelum ini. Tapi saya bukan liar macam itu. Sumpah saya tak minum (alkohol), merokok atau berparti di kelab malam.

“Seksi itu pun dulu sebelum orang kenal tapi sekarang lama-kelamaan saya sedar perhatian makin banyak. Saya berusaha mengurangkan penampilan begitu,” katanya.

Syatilla berkata, penghinaan yang turut dilemparkan kepada ibu bapanya berikutan imejnya yang seksi adalah tuduhan yang tidak relevan.

“Kenapa kena kaitkan ibu bapa saya dalam kes ini? Mereka melahirkan saya jadi sudah tentu mereka tahu siapa diri saya luar dan dalam.sumber-http://pilihan-anda.blogspot.com

CIPAP Syatilla Melvin FOTO Syatilla Melvin bogel GAMBAR Syatilla Melvin bogel PUKI Syatilla Melvin Syatilla Melvin bogel SEKSI Syatilla Melvin bogel TERBARU Syatilla Melvin bogel TUDUNG Syatilla Melvin NAMPAK TETEK Syatilla Melvin SEKSI Syatilla Melvin TELANJANG TETEK Syatilla Melvin

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *