Home > Berita > Segmen Jom Pilih Hadiah!

Segmen Jom Pilih Hadiah!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Segmen Jom Pilih Hadiah! | Salam semua.sejak berblogging ni rasanya dah banyak segmen2,contest dan giveaway yang saya dah join sejak guna blog blogspot lagi tapi malangnya yang tiada bau mahu pun wangi kesemuanya tiada yang saya menangi..sedih-sedih…

Tapi apa-apa pun saya tetap terbuka hati dan ringankan jemari ini untuk sentiasa mengjoin mana-mana contest,segmen atau giveaway yang rakan blogger anjurkan.seperti segmen kali ini,saya telah di ‘paksa’ untuk join segmen ini oleh admin segmen yang gedik lagi comel ini..hehe..memang pun kan?… terpaksa lah join..kang merajuk tak menentu pula budak ni.. 🙂

Sebenarnya saya ragu-ragu atau berdua hati juga untuk join segmen ni walaupun telah di ‘paksa’ untuk join!..tapi selepas skodeng artikel untuk segmen ini,hati berdua dan ragu-ragu tiada lagi!?..nak tahu kenapa?..ya sebab hadiah-hadiah yang di disediakan memang gempak-gempak hampir-hampir nak meletop!..haha..dan bukan itu sahaja,dimana untuk join segmen ini memang mudah,senang dan ringkas..hanya buat satu artikel ringkas menganai segmen ini dan buat syarat-syarat yang mudah dari admin gedik segmen ini serta follow up kesemua permintaan sponsor-sponsor yang amat senang dan tak susah..ya memang senang je..

Dan lagi satu,untuk join segmen ini peserta tidak diwajibkan untuk menge’tag rakan blogger yang lain kerana menurut penjelasan dari admin segmen,buat macam tu hanya melecehkan sahaja dan macam2 lagi alasan beliau yang boleh membuatkan mulut sesiapa sahaja berhenti!.. 😛

Ok,note khas untuk admin segmen comel giler ini dimana saya nak bagtahu bahawa saya telah pun follow up kesemua rules yang diminta iaitu seperti di bawah ini.haraf budak ni faham lah ye… 😛


 SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni (sudah ok!)
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja* (kalau tak nampak banner tu tak tahu lah saya!)
3) Pilih dua hadiah yang korang nak ( saya nak DRESS dan TOP UP RM 10,p/s nak lagi boleh?..)
4) Follow dan like pages sponsor (sudah ok!)

Ok2.. jadi kepada anda-anda semua yang rasa diri tu kesunyian,jom lah join sekali segmen ini untuk menghiburkan hati,hari anda yang sunyi itu.. nak tag tapi tak di suru,takut kena tenking bila nak tag juga..so tak apa lah…hehe..

SEGMEN JOM PILIH HADIAH

Untuk maklumat lanjut menganai syarat2,hadiah dan gambaran hadiah (kepada yang nak join) sila ke blog comel admin segmen ini dengan meng’klik banner yang besar atau yang kecil di atas ini.sekian dan terima kasih!..

P/s..kali ini kalau tak menang juga tak tahu lah..mungkin akan terus berhenti berblogging!!.. :P.

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

4 comments

  1. hahaha…yang bawah tu ayat tak boleh blah..siap sampai nak berhenti berblogging ke 😛 haha. good luck awak..nanti nak join juga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *