Home > Berita > seni imaginasi tangan yang tidak terbatas

seni imaginasi tangan yang tidak terbatas

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

salam satu malaysia semua,,..semalam aku blogwalking sampai ke lebam biji mata ni memang sungguh berbaloi sebabnya traffik unik hasil daripada blogwalking aku itu mencecah ke 200-an.ya memang tak rugi..dan yang paling mengambil perhatian saya di mana ada sebuah blog member yang dengan entrynya yang bertajuk seperti entry saya ini,so,dari situ lah idea timbul untuk rasa ingin berkongsikan juga,

mengikut kata beliau,beliau dapati semua gambar ini adalah hasil dari peti masuk email yang beliau terima dari seorang member juga.so aku akan kreditkan blog beliau di footer entry ini..

seni memang gila tapi unik bila seni dikuasai!..sama seperti gambar-gambar seni tato tangan di bawah ini..layan-layan….hehe…

#-kredit dari-http://zaqiweb.blogspot.com/

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

5 comments

  1. gilalah…terbaekk tuh..camno punya gempak imaginasi..tak terpikir dek akal pon..

  2. PERGH… MEMANG CARALAH..

  3. nanpak real la! cantik lukisan kat tangan tu..

  4. terbaik dari ladang beb..

  5. nampak real lah..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *