Home > Berita > Sesi Ramah Mesra bersama Duta Selfie OPPO Ayda Jebat dan Pre – Order OPPO F1s untuk berjumpa dengan Saharul Ridzwan

Sesi Ramah Mesra bersama Duta Selfie OPPO Ayda Jebat dan Pre – Order OPPO F1s untuk berjumpa dengan Saharul Ridzwan

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Ini berita baik buat peminat setia Ayda Jebat kerana pada 21 Ogos ini, Ayda Jebat akan berada di Mid Valley untuk menjayakan Roadshow kali pertama OPPO F1s yang akan berlangsung selama 2 hari iaitu 20 & 21 Ogos 2016. Mesti sudah terbayang ramai yang akan datang nanti, bukan?

1- Sesi Ramah Mesra Bersama Duta Selfie OPPO, Ayda Jebat - ROTIKAYA

Pemilihan Ayda Jebat selaku duta Selfie OPPO memang kena sangat sebab OPPO sememangnya hadir dengan peranti yang berkualiti dan sentiasa mendahului pesaing.

Tapi bukan itu saja, OPPO F1s ini juga sebenarnya mempunyai kamera depan sehingga 16 megapiksel dan ciri Beautify 4.0! Pastinya gambar selfie anda juga kelihatan lebih sempurna semula jadi dan berkualiti.

3- Sesi Ramah Mesra Bersama Duta Selfie OPPO, Ayda Jebat - ROTIKAYA

Sememangnya menjadi jenama telefon pintar kegemaran Ayda Jebat, OPPO F1s sebenarnya telah membuka peluang kepada anda untuk mendapatkan peranti ini melalui sistem pra-tempahan (http://ift.tt/2azYUta) bermula 6 Ogos lalu dan berakhir 19 Ogos ini.

OPPO F1s tampil dengan penambahbaikan kamera depan 16MP dan enjin 4.0 Beautify. Lihat sahaja selfie Ayda Jebat menggunakan kamere depan OPPO F1s yang mempunyai 16MP dan enjin 4.0 beautify. Korang nampak kan hasil selfie Ayda Jebat ni, memang cantik lah.

Screen Shot 2016-08-18 at 11.06.27 AM

OPPO F1s terdapat ciri Various Filter yang membolehkan anda selfie tanpa mengedit gamba menggunakan aplikasi yang lain. Menarik kan? Maknanya anda boleh selfie dan terus upload ke social media. Jimat masa kan! Dah la kamera depan 16MP, kemudian tak perlu edit dah boleh terus muatnaik ke media sosial. Best betul!

4- Sesi Ramah Mesra Bersama Duta Selfie OPPO, Ayda Jebat - ROTIKAYA

OPPO F1s ini akan berada di pasaran tidak lama lagi, untuk waktu sekarang, korang boleh buat pra-tempahan OPPO F1s di http://ift.tt/2azYUta sehingga 19 Ogos 2016.

Harga OPPO F1s ni memang sangat mampu milik, ia hanya RM1,198 sahaja. Jadi korang tunggu apa lagi, jom buat pra-tempahan sekarang! Dan jika anda bertuah pelakon terkenal Saharul Ridzwan mungkin akan menghantar sendiri OPPO F1s ke tangan anda.

2- Sesi Ramah Mesra Bersama Duta Selfie OPPO, Ayda Jebat - ROTIKAYA

Kalau korang nak menang lagi banyak hadiah pun boleh sebab Saharul Ridzwan akan adakan game untuk anda menang lebih banyak hadiah dari OPPO.

Ingat, mereka yang berpeluang menang hadiah ni hanya yang Pre–Order OPPO F1s sahaja di http://ift.tt/2azYUta. (Terhad kepada pelanggan pra-tempahan sahaja). Tarikh pra-tempahan akan ditutup pada 19 Ogos 2016.

Untuk dapatkan maklumat terkini berkenaan OPPO F1s, anda boleh ikuti OPPO Malaysia Facebook dan Instagram.

1- Temui Ayda Jebat Di Jualan Rasmi Pertama OPPO F1s - ROTIKAYA 2- Temui Ayda Jebat Di Jualan Rasmi Pertama OPPO F1s - ROTIKAYA 3- Temui Ayda Jebat Di Jualan Rasmi Pertama OPPO F1s - ROTIKAYA 4- Temui Ayda Jebat Di Jualan Rasmi Pertama OPPO F1s - ROTIKAYA 5- Temui Ayda Jebat Di Jualan Rasmi Pertama OPPO F1s - ROTIKAYA 6- Temui Ayda Jebat Di Jualan Rasmi Pertama OPPO F1s - ROTIKAYA

Sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *