Home > Berita > SMS FREe!!

SMS FREe!!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

kalau korang nak hantar sms dengan percuma guna lah laman web ni(mostsms.com)sebenarnya mostsms ni adalah sebuah laman perkhidmatan penghantaran sistem pesanan singkas(sms)di seluruh malaysia.malaysia je tau lau luar malaysia minta maaf je.heheh..laman ini hanya memberikan 35 sms free setiap hari dan bila 35 tu dah habis tunggu lah hingga hari esoknya.lau x caya masuk lah kat SINI.tapi sebelum tu korang kena lah register lu yer..camna?pendapat korang ok x?nak buat duit hanya klik je?

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *