Home > Berita > STATUS PALING BODOH AWEK MELAYU BERTUDUNG!

STATUS PALING BODOH AWEK MELAYU BERTUDUNG!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

STATUS PALING BODOH AWEK MELAYU BERTUDUNG!-Pasti anda akan terkata “astaghfirullah azim” bila melihat status awek melayu siap bertudung cantik-cantik tapi perangai tak ubah seperti seekor ayam betina yang dah tiada maruah diri langsung.dah tahu sekarang dunia sudah semakin tua zaman dah nak berakhir so macam-macam akan boleh jadi.

awek melayu tudung bogel

Sebenarnya admin pun kurang pasti sama ada akaun facebook awek ini real atau pun sekadar fake kerana agak mustahil seorang yang berperibadi seperti itu mengungkapkan kata-kata yang sangat memalukan.bayangkan jika status ini dilihat oleh ibubapa dia sendiri!..

Tapi bagi admin kemungkinan besar akaun facebook ini hanya gurauan semata dari orang yang tidak bertanggungjawab dan tidak lain tidak bukan empunya akaun facebook ini adalah seorang lelaki yang mungkin sekarang ini tengah gersang gila seks kot..haha..

Dan ada kemungkinan juga akaun facebook ini di buat atas sebab-sebab tertentu seperti contoh lelaki ini mungkin telah ditinggal kan oleh awek dalam gambar di akaun facebook itu.

Apa pun anda lihat sendiri status awek ini di bawah dan kalau nak kepastian lagi sila ke akaun facebooknya disini https://www.facebook.com/fahmi710?fref=ts.lihat semua gambar-gambar yang ada dalam akaun facebooknya adakah mustahil?..

GADIS MELAYU BOGEL

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *