Home > Berita > Syarat Dan Peraturan

Syarat Dan Peraturan

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Terima kasih kerana menjadi rakan di pingje.org.

Selepas  anda menjadi rakan didalam pingje.org anda sudah layak dan boleh menghantarkan artikel terbaru anda untuk dikongsikan bersama.tapi harus di INGAT sebelum anda menghantar artikel anda,anda diharuskan menuruti setiap peraturan yang telah disediakan oleh admin pingje.org.dibawah ini merupakan syarat-srayat dan peraturan bila anda sudah menjadi salah seorang daripada rakan di dalam pingje.org.

1 ) Pendaftaran : rakandimestikan menggunakan email yang sah dan betul bagi serta menggunakan nama yang mudah difahami dan seminimumnya 3 aksasara.

2) Ping artikel : sebelum anda menghantar artikel anda untuk dikongsikan,anda terlebih dahulu menge “search” tajuk artikel yang ingin anda kongsikan melalui kotak “search” yang ada di atas sebelah kanan website ini bagi mengelakkan “duplicat content” berlaku..anda juga tidak dibenarkan menghantar artikel yang berunsur lucah,penipuan,pemberontakan,menghasut atau yang boleh mendatangkan kemarahan orang lain.sebarang artikel yang melanggar syarat-syarat ini akan dipadam serta-merta dan jika menghantar lagi email,use name atau blog anda akan di BAN! tanpa balas kasihan..

3) Komen : anda boleh berkomentar sesuka hati anda tapi ingat!.komen seharusnya berpandukan pada isikandung artikel tersebut dan sekurang-kurangnya 3 aksasara panjang.ini bagi mengelak komen anda di label sebagai SPAM oleh robot sistem pingje.org..komen yang berunsur lucah,menhasut atau yang boleh mendatangkan kemarahan orang lain akan didelete serta-merta.

4) voteing : sememangnya website ini dibangun dengan bersertakan fungsi vote pada setiap artikel jadi anda boleh menekan button vote di setiap artikel yang anda suka.jangan voting spam!..faham…

Peraturan dan sayarat akan diupdate dari masa kesemasa..sekian terimakasih..

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *