Home > Berita > 'Tak Pe La…Buat La Selalu…Hampa Ingat Bini Hampa Ni Tunggui Tak Da Perasaan'

'Tak Pe La…Buat La Selalu…Hampa Ingat Bini Hampa Ni Tunggui Tak Da Perasaan'

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Masa belum kahwin bukan main lagi…tiap-tiap pagi tak lupa sms selamat pagi…tengah hari,da makan ke? petang,da balik kerja? malam, selamat malam…

Bila dah kahwin, nak sms pun susah…dari tempat kerja da tak boleh sms dah…sibuk memanjang…zaman dah ada whatsapp ,wechat pulak tak boleh whatsapp …tengah kerja…tapi tengok last seen sentiasa updated….bila whatsapp tetiba diam..

Masa belum kahwin da tentu jauh…takde telefon sanggup belikan telefon…tak de topup sanggup belikan topup…tak boleh call sanggup cala berjam jam…bila jumpa amboi macam rindu sesangat…kalau boleh nak peluk tak mahu lepas dah…bila sakit sanggup datang hujan ribut pun…

Bila dah kahwin duk jauh…sms jangan harap la…whatsapp pun bila diwhatsapp dulu..silap silap kalau tak whatsapp dulu memang sampai ke sudah la camtu…tengok last seen sentiasa updated….bagitawu sakit,buat tak tahu je…kot la nak tanye da sihat ke ape ke…bila cite berjela jela, terus diam…ingatkan da tidur ,tengok last seen? baru je lagi..

Tak pe la…buat la selalu…hampa ingat bini hampa ni tunggui tak da perasaan…merajuk hampa tak pujuk..sakit hampa ambik ringan…anak anak hampa pun bini hampa jaga sepenuhnya…duit pun hampa jimat sangat kan…pantang bgtaw duit tak dak…bukan nak bagi siap bebel macam macam…tak pa…buat la…hampa lelaki…hampa suami..hampa bapak…buat la suka hati hampa…bini hampa boleh nangis sentiasa…depa boleh sedih hari hari…depa tak kisah depa diabaikan pun…camtu kan hampa fikir…bagus kan laki camni… – KRT 

Sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *