Home > Berita > Tak tahan dihina Gelap.. Gadis ni Tekad Berubah dan Berjaya Putih dalam Seminggu…!!

Tak tahan dihina Gelap.. Gadis ni Tekad Berubah dan Berjaya Putih dalam Seminggu…!!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Screen Shot 2016-08-15 at 10.55.07 PM

Kebanyakan wanita, selalu merasa ada yang kurang dengan penampilan mereka. Terutama untuk masalah warna kulit.  Jika ada wanita berkulit putih yang menginginkan kulit mereka berwarna gelap, maka wanita berkulit gelap yang menginginkan warna kulit putih lebih banyak lagi. Mereka akan berusaha mencari cara memutihkan kulit tubuh mereka dengan berbagai cara. Kami kongsikan salah satu produk memutihkan kulit yang tengah best seller dan menjadi pilihan utama  pengguna sekarang ini yang meletop dari salah satu testimoni beliau iaitu putih dalam seminggu.. Susu Kambing Pemutih Kulit- Limajari!!

DAHULU…

Takde saper nak pandang aku…yelah kulit kusam tak bermaya…Semua orang buat tak nampak jer…Nak mekap berlebihan takut orang kata aku ter”over” la pulak…Rase down pun ada kekadang tu…Yelah, kerja jumpa ramai orang, fokus kat muka je nampak cela di wajah…Malu bebbbb!!!

Jealous tengok seorang kawan aku ni..Gebu-gebas kulit wajah dia kebelakangan ni..Dia ni sederhana saja orangnya…Mekap simple tapi nampak sempurna..Segala cela tak nampak ketara..paling tak tahan, jerawat dan jeragat dia yang banyak dulu dah makin pudar…Semakin hari semakin aku tertanya-tanya apa rahsia mekap dia…

“Eh tak boleh jadi ni…mana boleh kawan aku ni cantik sorang-sorang…kena korek rahsia dia ni!!”

Nasib baiklah kawan aku ni tak kedekut nak share rahsia kecantikan dia…Dia kata ada kenalan cadangkan sejenis produk untuk putihkan kulit ni…Dia kata pakai limajari ni, kulit kekal berseri bestnya habis tertutup segala cela, jeragat, jerawat dan parut. Nampak ketara sangat perbezaan selepas memakainya…nyesal tak tanya dia awal-awal…

 

SEKARANG…

Kawan-kawan yang lain pulak tertanya-tanya, aku pakai mekap apa sekarang??? Lawa semacam jer…Aku pun ape lagi…share la dengan diaorang…tak patut kedekut tau…

Dulu dibelenggu masalah kulit gelap dan kusam, wajah berjerawat serta menggerutu akibat jerawat batu hingga melihat pun terasa gerun inikan pula nak sentuh.  Bila orang lain tanya, aku rasa dorang pun mesti rasa perasaan yang sama aku rasa dulu.. Stress memang tak payah cerita, keceriaan hidup juga bagai diragut, tak ada mood untuk bekerja dan bersosial, begitu teruk penangan masalah kulit yang aku hadapi beberapa bulan lalu..

Berbulan- bulan mencari dan mencuba produk yang mampu selesaikan masalah kulit gelap dan kusam, dah jumpa timbul pula masalah kulit muka lebih cerah dan remaja dari bahagian badan lain. Dah tahu gelap tak payah sibuk nak cerah la, kalau dah memang gelap, gelap juga, pedih sungguh penangan mulut manusia. Aku nekad.. Sampai bila telinga ini harus mendengar ejekan dan sindiran pedas orang sekeliling..

 

Dalam diam aku terus tanam azam untuk berusaha menjadi putih kerana yakin tidak ada yang mustahil dalam dunia ni. Sejak kawan cadangkan aku cuba Susu Kambing Pemutih Kulit- Limajari, mula- mula rasa tak boleh telan sebab memang dari kecil tewas dengan bau susu kambing.

 

Tak sangka ia didatangkan dalam bentuk pil, walaupun pil tetap ada rasa tak boleh telan bimbang masih ada bau-bauan seperti susunya. Tapi dah cuba sekali, memang gembira bila boleh telan sebagaimana pil- pil lain, langsung tak rasa ia berasaskan susu kambing. Lebih menggembirakan baru seminggu cuba, kesan pemutihan tu dah makin nampak, kulit aku makin cerah, gembira memang tak payah cerita, datang pejabat pun bersemangat. Memang perasan ramai yang memerhati dan memandang takkala aku melangkah masuk pintu pejabat, pelik malah mungkin terkejut dengan perubahan warna kulit sekarang, bukan setakat putih di muka, tapi putih seluruh badan. Tak sangka boleh jadi putih seperti ini, walaupun dari lahir bukanlah putih sangat. Antara khasiat Susu Kambing Pemutih Kulit- Limajari

 

 Mencerah dan Memutihkan kulit secara semulajadi dan kekal…

 Memudarkan parut jerawat dan jeragat..

 Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung

 Menstabilkan tekanan darah & kolestrol

 Menguatkan imunisasi tubuh utk melawan penyakit….

 Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan.

 Merawar kencing manis, gastrik, gaut, keletihan.

 Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu.

71

70

7 Hari amalkan pil Susu Kambing Limajari ini, Alhamdulillah kulit semakin gebu tapi yang paling bestnya celah celah yang gelap tu dah pudar.. Suami pun dah mula perasan perubahan badan aku. Sekejap je tak sampai seminggu boleh dapat hasil camni sekali.. Tak percaya pun ada tapi dah try kat badan sendiri memang menjadi. Tak payah nak tonyoh krim untuk bagi putih semua tu.. Telan pil jek pastu tunggu kulit berubah jadi lebih cantik ..

73

Kalau Berminat????? Sms/whatsapp ke: ➸ 013 2880282 ➸ 019 6808023. InsyaAllah dijamin puas hati.. 

Sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *