Home > Berita > TELANJANG SELEPAS KANTOI!

TELANJANG SELEPAS KANTOI!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

TELANJANG SELEPAS KANTOI!-Agaknya apa yang penyamun ini fikirkan dengan bertindak membuka pakaiannya selepas kantoi cuba mencuri dalam kereta..
gadis-berbogel
Mungkin penyaggak ini dibawah pengaruh dadah atau tengah mabuk curi admin pun tak tahu.haha..atau mungkin bagi mengelak dirinya di belasah atau di tangkap penyamun ini dengan selamba menanggalkan pakaiannya.ye lah,sapa nak tengok lelaki sebiji bogel kan?.kalau awek cantik berbogel tak apa juga.. 😛
kantoi bogel
Adeii.. ini macam pun ada..dalam malaysia ni beribu jawatan kosong yang masih belum diisi,kenapa tidak cari kerja?..anda jawab lah sendiri..hehe… baca keratan akhbar di bawah ini.

kantoi bogel

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *