Home > Berita > traffik unik di bulan ramadhan

traffik unik di bulan ramadhan

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

bulan ramadhan kalau diperaktikkan untuk bermain SEO memang tidak rugi kerana dengan adanya entry-entry saya yang berkeyword yang berkaitan dengan bulan ramadhan, traffik bukan sahaja sedikit meningkat tapi cukup menggalakkan memang juga tidak begitu sia-sia entry-entry itu..

sebenarnya bukan dibulan ramadhan sahaja yang kita boleh peraktikkan tapi dilain-lain bulan  seprti bulan krismas,tahun baru,raya cina,valentine day,white day,perayaan di bulan may spt di sabah dan sarawak,aidilfitry,bulan ogos,dan raya india dipavali juga kita boleh peraktikkan mempablish bermacam-macam keyword berkaitan dengan apa jua jenis perayaan itu..so memang berbaloi daripada korang berentry pasal keperibadian sahaja..jangan marah ye,bukan nak mengumpat tapi kebenaran…hehe…
ok untuk keyword-keyword yang saya maksudkan di sini adalah seperti bila dibulan ramadhan sudah pasti ramai menggunakan jalan pintas terus ke google untuk mencari apa yang dikehendaki,seperti menu berbuka puasa,resepi berbuka puasa,tips tahan puasa,cara tahan puasa dan macam-macam lagi lah tapi untuk keyword seperti yang saya labelkan itu,itu memang sudah yang pertama di cari oleh si pencari so..korang bayangkanlah…hehe…
ok sebagai bukti,korang boleh lihat screnshot yang telah saya ambil ini hanya untuk minggu ini sahaja,sebab bulan ramadhan ini pun baru seminggu kalau dikira ia kan?..hehe..
traffik unik dari akaun nuffnang saya:
ranking blog saya di google masih ditahap yang rendah jadi mungkin itu salah satu sebab keyword-keyword entry saya agak sedikit banyak persaingan dengan blog-blog yang sudah sekian lama terbina,tapi itu tidak mustahil untuk saya meneruskan usaha ini selagi berkudrat jiwa dan raga meneruskan tekad menjadi seorang blogger sederhana..haha…
#-korang pandai-pandai lah ye…selamat bermain SEO!!...

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

8 comments

  1. mmg shortcut baik punyer…hehhe

  2. wahhh
    tinggi traffic
    🙂

  3. perhh pakar SEO..nak sain..huhu..

  4. wah tingginya traffic…keep on blogging JR..

  5. tanks kay..i ll always keep it up..haha…

  6. semoga berjaya bro
    🙂

  7. tinggi trafik tu…huuu..pakar seo ni.. 🙂

  8. waahhh… terbaek la keyword SEO 🙂 lama x lepak blog ko nie 🙂

    IKLAN GANGSTER BUKAN KL GANGSTER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *