Home > Berita > video clip nie lucu ke kejam??

video clip nie lucu ke kejam??

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

hii..hari ini rasanya takde plak infomatik yg menarik dapat sy sharekan.hehe..yg ada cuma sebuah video clip yg mungkin ramai lagi yg belum tonton atau tengok…
sebenarnya tajuk original kepada video clip ini adlh”kes pembunuhan di sepang”hehe..tapi oleh kerna pembunuhan itu terlalu kejam..sy pun terus beridea untuk buat entry dan memberi tajuk spt tajuk entry ini..kenapa lucu?hehe..yelah kalo sy,di sebalik kekejaman penyebelihan binatang itu ada juga kelucuannya…kalo korang tak caya…tengok dan tontonlah sendiri…huhu…
width=”320″ height=”266″ bgcolor=”#FFFFFF”
flashvars=”flvurl=http://v17.nonxt3.googlevideo.com/videoplayback?id%3D497affdb33747971%26itag%3D5%26app%3Dblogger%26ip%3D0.0.0.0%26ipbits%3D0%26expire%3D1319960479%26sparams%3Did,itag,ip,ipbits,expire%26signature%3D74AA4C8DEF280BB9AA1BC809FBA2324477EE9228.3565E92E300D47C07713710834AF03AE02E6F5E2%26key%3Dck1&iurl=http://video.google.com/ThumbnailServer2?app%3Dblogger%26contentid%3D497affdb33747971%26offsetms%3D5000%26itag%3Dw160%26sigh%3DtfrsrjFO4TyhcYa22CP3j-F83SM&autoplay=0&ps=blogger”
allowFullScreen=”true” />

maaf..sebb xclear..tapi yg penting korang nampak….huhu,,,

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

15 comments

  1. Hafsah Hell Mee

    pening2. pening tgk darah~

    Ok! I'm vegetarian right now.
    *g kenduri kawen blasah je makan. hehe

  2. wow..kenduri yer..huhu..xnak jemput ek…?

  3. huhu..iye ke predictor…

  4. ini bukan lucu, ini sangat kejam namanya, tak berperikemanusiaan langsung

  5. TaK PaT TeNGoK La… T_____T

  6. er..xleh..tengok?..ok..kalo xleh..just downloader it..huhu..

  7. cik gold rasa cam kejam sgt!!

  8. cik gold dah add kamu lam blog list 🙂

  9. wow…memang sangat kejam…

  10. sebenarnye..video clip diambil mase hari dipavali..india-india tu dah terllu mls nak sembelih kambing..so..dgn jln singkat..huhuhuh….maen potong aje..hihi…kejam..tapi lucu..

  11. ngeri seyh… tang mana lucunya? hmmm

    Cikgumanstation (latest):
    Review: Sang Pencerah Cerita Muhammadiah

    Goofspotonfilm (latest):
    Movie Mistakes: SCREAM 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *