Home > Berita > video lengkap,perhimpunan bersih 2.0

video lengkap,perhimpunan bersih 2.0

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

salam sejahtera semua..video yang saya maksudkan itu sebenarnya sudah berjam-jam saya mencari dekat youtube,bukan tak jumpa tapi ingin mencari yang terbaik dan terlengkap untuk kita tonton bersama..hehe…kenapa sebarkan video ini!?..sebabnya ini adalah perhimpunan bukan luar malaysia tapi dalam negara kita sendiri.so rasanya takpayah saya nak panjang-panjangkan cerita sebab saya tahu korang semua pun tahu..hehe..
tapi sebelum itu saya nak bagitau pada korang semua yang seramai seribu orang yang di tahan itu adalah ahli politik!!..so,..itu yang membuatkan saya berasa dasyat…ntah apa dah jadi malaysia sekarang ni…itu lah orang kata giala kuasa agaknya..perrgghh…jom layan video ni,kalau yang line streamingnya tak elok ada baiknya download video ini..
#apa komen anda??…

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

3 comments

  1. Apa yang mereka dpt daripada perhimpunan cengitu?

  2. ia cuma rentetan sejarah yang terisi dalam arkib peristiwa negara..

  3. semoga sejarah ini akan membuka mata pemerintah untuk membaiki mutu pemerintahannya..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *