Home > Berita > VIDEO NGERI! AKIBAT ASYIK DENGAN TELEPON,WANITA JATUH DAN LEMAS

VIDEO NGERI! AKIBAT ASYIK DENGAN TELEPON,WANITA JATUH DAN LEMAS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

VIDEO NGERI! AKIBAT ASYIK DENGAN TELEPON,WANITA JATUH DAN LEMAS-Seorang wanita di zhenjiang cina meninggal dunia ketika asik berbual dalam talian telephone.dipahamkan dari Cctvnews yang bertajuk “Woman killed by her cellphone addiction”wanita yang terlalu taasik dalam perbualan tersebut tersalah langkah dan jatuh kedalam sungai pada selasa malam.

Rekaman cctv menunjukkan mangsa berjuang untuk mencapai daratan dalam beberapa minit sebelum hilang dari permukaan air dan tenggelam.

Mangsa wanita yang berumur 28 tahun itu adalah seorang ibu beranak dua,mangsa di temui selepas suaminya membuat carian keesokan harinya menemui kasut isterinya mengambang di sungai dan memahamkannya kepada pihak polis.

mati lemas

Pegawai polis mengatakan hal ini kepada thepaper “Sungai itu mempunyai kedalaman paras dada,akan tetapi tebal lumpur di dasar sungai menyebabkan mangsa melekat dan susah untuk bergerak ketika jatuh kedalam sungai.katanya.

Pihak polis juga mengumumkan di media sosial agar masyarakat cina agar lebih berhati hati ketika membuat panggilan saat berjalan.sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *