Home > Berita > (Video) Selepas Dikecam Kuat Berangan, Pemilik Produk Satin Skinz Betul-Betul Taja TGV Cinema Dengan Harga Jutaan Ringgit

(Video) Selepas Dikecam Kuat Berangan, Pemilik Produk Satin Skinz Betul-Betul Taja TGV Cinema Dengan Harga Jutaan Ringgit

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

27 Sep – Selepas mendapat kecaman sinis dari beberapa netizen yang kurang yakin dengan impiannya untuk membeli sebuah panggung wayang, pemilik Satin Skinz membuat kejutan hari ini apabila melancarkan kolaborasi antara syarikat tersebut dengan gergasi cinema, TGV.

Hari ini, Satin Skinz melakar sejarah dalam dunia kecantikan Malaysia dengan melancarkan Place Hijacking, kerjasama antara Satin Skinz dengan gergasi cinema Malaysia, TGV.

Satin Skinz menjadi satu-satunya syarikat kecantikan yang pertama di Malaysia dengan kolaborasi sedemikian rupa yang mana menelan belanja jutaan ringgit“, kata Satin Skinz dalam satu kenyataan.

Majlis itu berlangsung di TGV Sunway Pyramid petang tadi.

Turut menyaksikan pelancaran kolaborasi itu Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) TGV Cinema selain dimeriahkan oleh artis-artis tempatan.

Sebelum ini, pemilik Satin Skinz mendapat pelbagai reaksi dari netizen selepas memuat naik kenyataan ingin membeli rangkaian cinema TGV.

Baca : Pemilik Kencantikan Dilabel Syok Sendiri Selepas Kata Nak Beli Panggung Wayang

Satin Skinz merupakan produk kecantikan berasaskan chewable candy yang mampu membantu memputih, mencerah dan mengebukan kulit pemakai.

 

sumber

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *