Home > Berita > XP ANTIVIRUS 2012 MENYERANG AKU,HARAF MAKLUM..!!

XP ANTIVIRUS 2012 MENYERANG AKU,HARAF MAKLUM..!!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP --> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

ok ini adalah entry yang teringkas di mana sekarang ini saya tidak dapat beramah mesrah dengan korang semua di sebabkan antivirus palsu yang sekarang ini tengah menyerang aku….fuhh..main giler benda nie…dan sekarang saya tengah berusaha menentang benda bodoh ini dengan pelbagai cara….harap MAKLUM!!!…XP ANTIVIRUS 2012 adalah fake antivirus….SO!!..korang harus berjaga-jaga…..screen shoot contoh di bawah

selepas ni saya akan bentangkan secara keseluruhan.untuk keselamatan bersama…..dan saya haraf sesiapa yang sudah punya pengalaman pasal benda ni sila beri respond…

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

4 comments

  1. salam…

    try guna software malwarebytes anti-malware untuk settelkan masalah..

    dulu penah kena dengan security protection malware…

    cuba try cara ni…mana tau kot2 buleh…

  2. pernah jadi benda ni tapi lupalah mcm mana buat…rasanya try solution kat google kot time tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *